Advies dat staat als een huis

Waar u als klant centraal staat

Alle diensten onder één dak

Onderstaand vind u alle diensten die wij bij ons kantoor aanbieden. U kunt bij ons uw totale financiële zaken laten regelen en u heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen en advies. U kunt onderstaand een kijkje nemen bij de verschillende diensten waarin wij meer uitleg geven. Aarzel niet contact met ons op te nemen indien u een vraag heeft.

In zekere en onzekere tijden, staan we voor u klaar!

Tijdens kantooruren staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij al uw financiële zaken, maar ook buiten onze kantooruren zijn wij er voor u bij spoed. Wij zullen altijd ons uiterste best doen u te helpen in zekere en in onzekere tijden.

Een huis is vaak één van de mooiste, maar tevens duurste aankoop in ons leven. Een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies is essentieel om ten volle te kunnen genieten van uw nieuwe huis. Wij staan u graag terzijde met het geven van vakkundig advies. Wij nemen de tijd voor u om de verschillende mogelijkheden helder te maken.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de opbouw van uw pensioen. Deze zijn flexibel opgebouwd, zodat u ze kunt laten aansluiten op uw persoonlijke wensen en doelen. Iedereen is anders, daarom kijken onze adviseurs graag samen met u naar de beste mogelijkheid. Geen standaard product, maar een product dat echt bij u past.

U wilt zorgeloos kunnen genieten van uw gezinsleven, uw werk, uw onderneming, vakanties en andere vrijetijdsbestedingen. Helaas merken veel particulieren of ondernemers pas bij schade óf ze goed verzekerd zijn. Wij staan voor u klaar om u vóóraf te adviseren over de best passende verzekeringen bij uw persoonlijke situatie en levensstijl.

Heeft u behoefte aan extra financiële ruimte voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing? Wanneer u geld wilt lenen, dan wilt u natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk lenen. Zeker niet minder belangrijk is dat u met een betrouwbare kredietverstrekker in zee gaat. Binnen één dag weet u of u de financiering kunt krijgen. Binnen enkele dagen is alles voor u geregeld.

U werkt als ondernemer of particulier hard. U weegt dagelijks risico’s af en maakt vele keuzes. Een goed risicobeheer vormt hierbij een essentieel onderdeel. Weet welke risico’s u of uw bedrijf loopt en welke impact dit eventueel heeft. Verzekeringen zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel om de impact te beperken.

Plan nu een PEP.talk

Persoonlijk & Probleemoplossend gesprek: telefonisch of op locatie

Heeft u vragen over verzekeringen, uw pensioen of hypotheek? Heeft u geen tijd om dit zelf uit te zoeken? Zoekt u iemand die u kan helpen om de beste keuze te maken?

 

Plan dan nu een gratis PEP.talk in met Pawlowski Adviesgroep. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw probleem en bieden een oplossing.

ma-vrij 09.00 - 17.00
zat-zo gesloten
043 362 3997
info@pawlowski.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download het E-book:

6 handige top tips
voor het kopen van een huis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.