Hoeveel kan ik lenen?

Heeft u behoefte aan extra financiële ruimte voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing ?

Wij kunnen u hierbij helpen de juiste keuze te maken. Wanneer u geld wilt lenen, dan wilt u natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk lenen. Zeker niet minder belangrijk is dat u met een betrouwbare kredietverstrekker in zee gaat. Binnen één dag weet u of u de financiering kunt krijgen. Binnen enkele dagen is alles voor u geregeld.

  • Verantwoord lenen
  • Transparant advies
  • Keuze uit verschillende kredietverstrekkers
Let op! Geld lenen kost geld.
Heeft u behoefte aan extra financiële ruimte voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing ?

Wij zoeken voor u het passende krediet

Er bestaan verschillende soorten kredieten, maar welke sluit het beste aan bij uw wens en doel? Wij helpen u de verschillen duidelijk te maken en u te adviseren zodat u de beste keuze kunt maken.

Een nieuwe vorm van financieren is leasen. U koopt een auto, maar wilt niet de zorgen van onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Met operational lease betaald u iedere maand een vast bedrag waar allesbehalve benzine in zit. Op de einddatum van de overeenkomst geeft u de auto terug aan de leasemaatschappij. Bij financial leasing neemt u de auto over en deze is dan in uw bezit.

Een doorlopend krediet gaat u aan wanneer u flexibel wilt zijn met uw opname. U kunt boetevrij opnemen en boetevrij terugstorten. De rente is variabel en de maandlast is vast.

Kiest u voor een persoonlijke lening weet u gedurende een vaste termijn wat u betaald. Ook uw rente staat vast en kan dus niet meer veranderen. Op de eindlooptijd heeft u de lening terugbetaald.

Soms wilt u iets veranderen of verbouwen aan uw woning. Als het om een klein bedrag gaat is een woningkrediet interessant. U hoeft dan niet onnodige kosten te maken zoals notaris- of taxatiekosten. De rente is iets hoger dan de hypotheekrente, echter bespaart u geld door geen extra kosten te maken.

Maak een afspraak

Onze adviseurs staan voor u klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.