Wij vergelijken hypotheken voor u

Een huis is vaak één van de mooiste, maar tevens duurste aankoop in ons leven. Een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies is essentieel om ten volle te kunnen genieten van uw nieuwe huis. Wij staan u graag terzijde met het geven van vakkundig advies. Wij nemen de tijd voor u om de verschillende mogelijkheden helder te maken.

Wij kijken niet naar één hypotheekverstrekker. Hierdoor krijgt u een hypotheek met de beste rente en voorwaarden. Ook geven wij indien gewenst de nodige begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe huis. Kortom wij zijn er bij elke stap dat u ons nodig heeft.

  • Vakkundig advies
  • Verschillende hypotheekverstrekkers
  • Heldere uitleg
Wij vergelijken hypotheken voor u

Wij helpen u graag bij vragen over hypotheken

Een hypotheek aangaan is iets waar veel mensen tegenaan kijken. De materie is vaak niet te begrijpen en de keuzes zijn oneindig. Wij helpen u met het kiezen van een hypotheek die bij u past met de beste rente en voorwaarden. Zo wordt een keuze maken een stuk gemakkelijker.

U gaat uw eerste huis kopen. Er moet veel geregeld worden en er komt veel op u af. Hier kunnen wij u bij helpen. Wij zorgen voor een onafhankelijk en eerlijk advies. Wij regelen uw hypotheek van A tot Z. Indien u wenst kunnen wij u ook helpen bij de aankoop van uw huis. Ook kunnen wij uw verzekeringen regelen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning. Kortom, wij zorgen voor een totaalpakket waarbij de zorgen uit uw handen worden genomen.

Veel mensen hebben een hoge rente en denken niet aan oversluiten. In de meeste gevallen kan u dit echter veel geld besparen. Onze adviseurs gaan samen met u kijken naar een passende oplossing. Wij kijken of u kunt besparen en of de hypotheek nog aan uw wensen voldoet.

Als starter heeft u een woning met uw partner gekocht, echter heeft u inmiddels kinderen gekregen waardoor het huis te klein is geworden. U wilt dus opzoek gaan naar een grotere woning, echter weet u wat de mogelijkheden zijn voor u ? Onze adviseurs kunnen u hierbij helpen. Zij kunnen kijken wat uw financiële mogelijkheden zijn zodat u op zoek kunt gaan naar een passende woning voor uw gezin.

U gaat scheiden van uw partner. U heeft samen een huis gekocht. Hoe staat u er nu voor en wat zijn uw wensen ? Wellicht wilt u in de woning blijven wonen, maar kunt u de hypotheeklasten wel alleen dragen? Hoe moet nu alles verdeelt worden ? Bij deze vragen kunnen onze deskundige adviseurs u helpen. Zij zorgen voor de gehele afhandeling.

U heeft momenteel uw hypotheek volledig afbetaald en u geniet van uw pensioen. U heeft echter wel weinig inkomen. Al uw kapitaal zit in uw huis. Heeft u er al eens aan gedacht een nieuwe hypotheek af te sluiten ? Door een hypotheek te nemen kunt u uw AOW inkomen aanvullen en u heeft geen hypotheeklasten doordat deze bij de huidige hypotheek worden bijgeboekt. Onze adviseurs leggen u graag de mogelijkheden uit.

U heeft het huis van uw dromen gezien. Is de vraagprijs wel reëel, zijn er geen verborgen gebreken aan de woning ? Wij helpen u deze vragen te beantwoorden. Wij gaan voor u onderhandelen met de makelaar of verkopers en wij zorgen ervoor dat er een bouwkundig inspecteur langskomt om te kijken of de woning wel in orde is. Wij helpen u vervolgens de woning aan te kopen. Kortom, wij nemen alle zorgen uit uw handen.

Maak een afspraak

Onze adviseurs staan voor u klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download het E-book:

6 handige top tips
voor het kopen van een huis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.