Heeft u later voldoende pensioen ?

Een onbezorgde financiële toekomst, waarin u  kunt genieten van uw pensioen. Dat is waar wij naar streven !

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de opbouw van uw pensioen. Deze zijn flexibel opgebouwd, zodat u ze kunt laten aansluiten op uw persoonlijke wensen en doelen. Iedereen is anders, daarom kijken onze adviseurs graag samen met u naar de beste mogelijkheid. Geen standaard product, maar een product dat echt bij u past.

  • Onafhankelijk, eerlijk advies
  • Duidelijk en helder inzicht in uw situatie
  • Vrijblijvende pensioenscan
Heeft u later voldoende pensioen ?

ZZP - MKB

U werkt als ondernemer erg hard om uw bedrijf tot een succes te maken. Hierbij komt veel kijken en uw zaken moeten goed geregeld zijn, maar heeft u ook uw pensioen goed geregeld ?

Veel ondernemers regelen hun pensioen te laat waardoor er een tekort kan ontstaan. U werkt hard, maar wilt later toch ook kunnen genieten. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een goede pensioenvoorziening waardoor u later uw wensen en dromen kunt verwezenlijken. Als u op tijd hiermee begint hoeft dit niet duur te zijn.

Pensioenopbouw of tekort

Pensioen kan een zeer moeilijk onderwerp zijn waar u misschien helemaal niets van begrijpt. U krijgt telkens weer brieven van uw pensioenfonds, bank of verzekering en omdat u hier geen duidelijke taal van kunt maken legt u ze op de stapel andere brieven. U heeft geen idee hoe het staat met uw pensioen en maakt een afspraak met uw adviseur. Nu blijkt dat u een tekort heeft, wat nu ?

Wij kunnen u helpen een analyse te maken van uw tekort. Wij gaan kijken hoeveel u tekort heeft voor uw wensen en hoe we kunnen zorgen dat u pensioen opbouwt. Wij helpen u de juiste weg uit te stippelen zodat dit tot het best mogelijke resultaat leidt. Wij zorgen niet alleen voor een oplossing, maar ook voor begeleiding op lange termijn. Uw wensen kunnen veranderen, dus zorgen wij ervoor dat het product met u mee verandert.

  • Duidelijke begrijpbare taal
  • Analyse van uw pensioen
  • Een oplossing voor elk probleem
  • Begeleiding op lange termijn

Maak een afspraak

Onze adviseurs staan voor u klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.