Risicobeheer op maat

U werkt als ondernemer of particulier hard. U weegt dagelijks risico’s af en maakt vele keuzes. Een goed risicobeheer vormt hierbij een essentieel onderdeel. Weet welke risico’s u of uw bedrijf loopt en welke impact dit eventueel heeft. Verzekeringen zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel om de impact te beperken.

  • Het maken van een risicoanalyse
  • Keuze uit vele maatschappijen
  • Onafhankelijk, eerlijk advies
Risicobeheer op maat

Zowel zakelijk als particulier

Particulier heeft u heel andere zorgen dan zakelijk. Heb ik de financiële zaken op orde, wat laat ik mijn kinderen straks na, hoe staat het met mijn hypotheek? Als ondernemer vraagt u zich af hoe het verder moet als uw gebouw afbrandt of als een medewerker voor langere tijd ziek wordt? Wij helpen u die zorgen te ontnemen.

Het succes van een onderneming wordt onderandere bepaald door goede ondernemers en werknemers. Stel u of een van uw werknemers wordt langdurig ziek, heeft u dan wel voldoende financiele middelen om dit op te vangen ?

Veel ondernemers denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering een duur product is. Echter als iemand voor een langere tijd uitvalt kan dit een zeer grote financiele impact hebben. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan deze impact voor een groot deel beperken. Doordat wij de keuze hebben uit vele verzekeringsmaatschappijen hoeft dit niet duur te zijn en beperkt u de financiële schade.

  • Afdekken van een groot risico
  • Keuze uit vele maatschappijen

U bent zeer trots op uw onderneming en wilt de eventuele kans op schade zoveel mogelijk beperken, maar welke risico’s heeft uw bedrijf eigenlijk ?

Wij kunnen u helpen met een risicoanalyse op te stellen. Wij kijken wat de eventuele risico’s zijn en hoe deze beperkt kunnen worden. In overleg met u kijken we welke risico’s draagbaar zijn en welke u graag wil verzekeren. Wij kijken naar een geschikte oplossing door eventuele aanpassingen binnen uw bedrijf of een risicoafdekking middels een verzekering.

  • Advies op maat
  • Risicoanalyse

Heeft u dromen en doelen in het leven ? Met een gedegen financiële planning vergroot u de kans om dit doel te bereiken. Uw wensen en situatie staan centraal bij ons advies. Onze adviseurs geven een advies waarmee u vooruit kunt. Dit doen wij op het gebied van hypotheken, estate planning, verzekeringen, belasting en pensioen. Naar mate uw leven verandert beweegt het financieel plan met u mee.

  • Een financieel plan op maat
  • Uw wensen en situatie centraal

Maak een afspraak

Onze adviseurs staan voor u klaar!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.