Goed verzekerd zijn geeft een gerust gevoel

U wilt zorgeloos kunnen genieten van uw gezinsleven, uw werk, uw onderneming, vakanties en andere vrijetijdsbestedingen. Helaas merken veel particulieren of ondernemers pas bij schade óf ze goed verzekerd zijn. Wij staan voor u klaar om u vóóraf te adviseren over de best passende verzekeringen bij uw persoonlijke situatie en levensstijl. Dus geen onnodige en te dure verzekeringen, maar een verzekering die echt bij u past.

  • Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen
  • Volledige schadeafhandeling
  • Keuze uit veel maatschappijen
Goed verzekerd zijn geeft een gerust gevoel

Verzekeringen voor particulieren

Wilt u uw voertuig verzekeren tegen schade ? U kunt bij ons terecht voor uw scooter, snorfiets, bromfiets, motor, elektrische fiets, fiets, camper, caravan en autoverzekering. Bij schade zorgen wij voor een volledige afhandeling.

Uw woning is een kostbaar bezit. In uw woning liggen veel dierbare spullen. Die wilt u toch goed verzekeren ? Wij bieden uitgebreide opstal en inboedelverzekeringen tegen een scherpe prijs en de beste voorwaarden. Wij kijken samen met u wat de woning en inboedel waard is zodat u nooit onderverzekerd bent. Zo kunt u zorgeloos wonen.

Een conflict kan snel ontstaan. Wellicht krijgt u een conflict met uw werkgever, uw buren of een aannemer ? Wij kunnen u helpen. Met een rechtsbijstandverzekering heeft u juridische hulp bij een conflict. Zo staat u er niet alleen voor.

Een aansprakelijkheidsverzekering verzekerd u tegen schade aan derden. Denk bijvoorbeeld aan uw kinderen die tijdens het buitenspelen schade kunnen veroorzaken aan de spullen van anderen. Denk ook bijvoorbeeld aan uw hond die de weg oversteekt waardoor een fietser ten val komt. Hij zal u aansprakelijk stellen voor de geleden schade. Maar dankzij uw aansprakelijkheidsverzekering is dit goed gedekt.

U heeft een vakantie geboekt. Wat een heerlijk vooruitzicht, maar heeft u al eens nagedacht over een reis- en annuleringsverzekering ? Dit kan u veel kosten besparen als u eventueel moet annuleren wegens een overlijden in de familie of als uw dure telefoon gestolen wordt tijdens uw vakantie. Wij bieden u de beste reis- en annuleringsverzekering tegen een scherpe prijs, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Heeft u al eens over uw financiële positie nagedacht indien uw partner komt te overlijden ? Kunt u de hypotheek dan nog wel betalen en heeft u genoeg financiële middelen om de uitvaart te bekostigen ?

Wij kunnen u hiermee helpen door een levens- of uitvaartverzekering afgestemd op uw wensen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw financiën tijdens deze moeilijke periode.

Veel mensen zoeken urenlang op het internet naar een passende zorgverzekering en vragen zich dan af of ze wel goed verzekerd zijn en of ze wel de juiste keuze hebben gemaakt. En kan het na al die jaren bij dezelfde verzekeraar niet goedkoper tegen dezelfde voorwaarden? Wij helpen u graag een keuze te maken wat u verzekerd wil hebben en waar dit het beste kan.

Zakelijke verzekeringen

Als bedrijf kunt u aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen en schade die ontstaan tegenover uw klanten. Ook uw personeel kan u aansprakelijk stellen. Als goede werkgever moet u zorgen dat uw zaken op orde zijn. Wij maken een analyse voor de risico’s die u zou kunnen lopen op het gebied van aansprakelijkheid.

Inventaris- en goederen zijn belangrijk voor uw beroepsuitoefening. Voor een goed werkend bedrijf bent u vaak aangewezen op uw inventaris- en goederen. Deze kunnen beschadigd of gestolen worden. U zult dan de hele investering opnieuw moeten doen. Door dit goed te verzekeren dekt u het risico voor verlies af.

Uw gebouw is een belangrijke plek waar u uw beroep uitoefent. Deze wilt u goed verzekeren tegen alle invloeden van buitenaf. Wij kunnen uw gebouw en ruiten goed verzekeren zodat u na een schade weer verder kunt. Hierdoor blijft de financiële schade ook beperkt.

U heeft een goed lopend bedrijf, de opdrachten stromen binnen. Op een dag komt u op het bedrijf en blijkt het bedrijfsgebouw afgebrand te zijn, maar uw kosten en opdrachten lopen door terwijl u geen bedrijfsgebouw meer heeft en uw beroep dus niet kunt uitoefenen. De bedrijfsschadeverzekering zorgt dat uw kosten gedekt zijn en helpt u bij het inrichten van een andere locatie zodat u uw beroep toch verder kunt uitoefenen.

U heeft een conflict met een klant of een eventuele werknemer. Samen komt u hier niet uit en er wordt een rechtszaak tegen uw aangespannen. Met onze rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp. Zo staat u er nooit alleen voor.

Als bedrijf heeft u veel gegevens opgeslagen in uw computersysteem. Ook bent u vaak aangewezen op uw automatisering. Uw computers kunnen gehackt worden waardoor de gegevens van u en uw klanten in verkeerde handen komen. U kunt daarvoor aansprakelijk gesteld worden. Ook het opnieuw inrichten van de systemen kost geld. Door het afsluiten van een cybercrimeverzekering vangt u dit risico op.

Uit het verleden hebben wij een grote affiniteit met de horeca. Voor horecazaken en hotels is er een polis ontwikkeld die speciaal is toegesneden op deze bedrijfstak. Het is een totaalpakket samengesteld voor de risico’s die een horecabedrijf kan lopen. Het is kenmerkend door een heel scherpe premie met een erg ruime dekking. Er is 24 uur telefonische schadeservice en een deskundige horeca adviseur met jarenlange ervaring geeft u advies en ondersteuning. Er zijn ook contracten afgesloten voor kortingen zoals stroomkeuringen en vetkanaalbehandelingen. Kortom, een alles in één polis!

Maak een afspraak

Onze adviseurs staan voor u klaar!