G. Pawlowski
Over de oprichter, Ger Pawlowski

In 1990 heeft Ger zijn bedrijf opgestart en is hij actief in de financiële dienstverlening. Hij heeft hiervoor gekozen, omdat hij graag elke dag de uitdaging aangaat om in verschillende situaties een gepaste oplossing te vinden voor zijn klanten. Ook heeft hij gewerkt als adviseur in Duitsland, België en Frankrijk. Zijn specialisaties zijn alle financiële zaken, hypotheken, pensioenen en zakelijke verzekeringen. Kortom een echte duizendpoot.

10701

Ons Team

Wij staan voor u klaar
M. Pawlowski

Marloe Pawlowski

DIRECTEUR VENNOOT

In 1990 heeft Marloe samen met Ger het bedrijf opgestart. Zij heeft een administratieve opleiding genoten en is sinds de start van het bedrijf onze administratieve spil.

M. Pawlowski

Maxime Pawlowski

Adviseur verzekeringen / schadeafhandeling zowel particulier als zakelijk

Sinds februari 2014 werkt Maxime in het bedrijf. Het helpen van klanten en telefonisch contact heeft haar aangetrokken tot de financiële dienstverlening. Voordat Maxime is begonnen bij Pawlowski Adviesgroep BV heeft zij veel ervaring opgedaan met klantcontact. Haar specialisaties zijn schadeverzekeringen en schadeafhandeling, zowel particulier als zakelijk alsmede ook de administratie voor hypotheken.

C. Pawlowski

Caprice Pawlowski

Adviseur verzekeringen / hypotheken

In 2017 is Caprice begonnen met werken in het bedrijf. Zij heeft gekozen voor de financiële dienstverlening om een groot vraagteken voor klanten een duidelijk verhaal te maken. Het persoonlijk contact en advieswerk gaf ook een grote aantrekkingskracht tot deze sector. Zij is begonnen bij een zorgverzekeraar waarna zij in 2017 is begonnen bij Pawlowski Adviesgroep BV. Haar specialisaties zijn zorgverzekeringen, particuliere schadeverzekeringen, schadeafhandeling en hypotheken.

inge

Inge Erven

Adviseur verzekeringen/ schadeafhandeling zowel particulier als zakelijk

Inge is sinds 2019 werkzaam in het bedrijf. Haar ouders hadden een eigen makelaarsbedrijf wat haar interesse in de financiële dienstverlening heeft aangewakkerd. Klanten zorgen uit handen nemen en kijken naar de persoonlijke situatie van elke klant om zo tot een passend advies te komen vindt zij belangrijk. Tijdens haar opleiding heeft zij een stage genoten bij een assurantiekantoor waar ze haar ervaring heeft opgedaan. Haar specialisaties zijn schadeverzekeringen en schadeafhandeling, zowel particulier als zakelijk.

Onze diensten

Één aanspreekpunt voor alles

Maak een afspraak

Onze adviseurs staan voor u klaar!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.